computer chassis

Moderator: GeekShed.Net Staff

computer chassis

Postby compnewb » Wed Oct 17, 2012 5:10 am

I have a question. I have an old HP chassis/cage and I thought that I could buy all new components to put into it. I got my new stuff in and my ASUS motherboard will not fit in the allotted space. Is there a way I can purchase just a chassis without a p/s and other stuff?
compnewb
 
Posts: 1
Joined: Wed Oct 17, 2012 5:07 am

Re: computer chassis

Postby tengrrl » Wed Oct 17, 2012 5:55 am

This forum is for help with the GeekShed network. For questions about your computer, you might try joining one of the chat rooms on the network that focuses on computer troubleshooting. Try #247fixes, #atribune, #geekstogo, #livechat, #ethernet, #swiforum or #bleepingcomputer. To join a chatroom once you connect to the network, just type /join #channel (for example, /join @247fixes)
User avatar
tengrrl
GeekShed.Net Staff
 
Posts: 148
Joined: Mon Oct 26, 2009 8:48 pm
Location: Blacksburg, VA


Return to HELP!

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron